Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΠΠ: Μάθημα 6ο: 6.4 + 6.7

Από ninako
ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
6.4 Τεχνικές σχεδίασης προγραμμάτων +
6.7 Προγραμματιστικά περιβάλλοντα

Το 6ο Φύλλο Ασκήσεων που δόθηκε στους μαθητές:

Ημερομηνία διεξαγωγής μαθήματος: 13/10/2010

Από Geek&Poke

3 σχόλια:

  1. Θέμη, δύο παρατηρήσεις.

    1) Σ-Λ (α). Η ιεραρχική σχεδίαση αφορά μόνο τη σχεδίαση και όχι την επίλυση. Θα ήταν δηλαδή πιο σωστό να έγραφες αντί "και ..." το εξής : " τα οποία μπορούν να επιλυθούν οδηγώντας σε επίλυση του αρχικού προβλήματος".

    2) Θέμα Γ(δ). Έχεις την ίδια ερώτηση με τον Νίκο. Δες την παρατήρηση που έκανα εκεί.

    Και κάτι τελευταίο. Διάβασα ότι έχετε και οι δύο Παρασκευή. Μάλλον λοιπόν θα χάσετε μαθήματα με τις εκλογές. Εσύ μάλλον χάνεις και 2 Τετάρτες (27/10 και 3/10). Είναι δυστυχώς αρκετά μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που βλέπω παρατηρήσεις...

    1) Ναί έχεις δίκιο ίσως και αν έβαζα τημηματικός προγραμματισμός θα ήταν καλύτερα. Πάντως σήμερα που το κάναμε δεν κολλήσαν εκεί.

    2) Μέσα στο βιβλίο αναφέρει ¨3 και μόνο στοιχείωδών λογικών δομών¨, άρα είναι το β χωρίς από αυτά που ξέρουμε μετέπειτα να αποκλείεται το γ. ΔΗλαδή με τη δεδομένη ως τώρα θεωρία το β λες. Αλλά καλά θα ήταν να το απέφευγα. Άτοιμο c(l)opy paste.

    Καλά χάνω πάρα πολλά μαθήματα αλλά θα προσπαθήσω να τους παίρνω κάποιες εχτρα να το ισοφαρίσουμε. Οι αργίες δεν είναι για τις κατευθύνσεις....

    Ευχαριστώ Γιάννη και το σκ προχωράμε τα θέματα πανελλαδικών για 2 και 6ο έτσι?

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμη σου έστειλα ένα email που μπορεί να σε βοηθήσει στην πολύ καή δουλειά που κάνεις για την παρουσίαση των Πανελλαδικών θεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή